Υλικά
Φρέσκο ψάρι της αρεσκείας μας (τσιπούρα, στείρα, ροφός, συναγρίδα, σφυρίδα, μελανούρι, σαργός) ανάλογα με το μέγεθος του ψαριού και τον αριθμό των συνδαιτημόνων!
Ελαιόλαδο
Λεμόνι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Αλάτι χοντρό
Αρωματικό Κρητικό Θυμάρι Send-A-Scent
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το ψάρι, το πλένουμε πολύ καλά και το βάζουμε να στραγγίσει.
Σε ένα μπόλ προσθέτουμε αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, το Αρωματικό Κρητικό Θυμάρι Send-A-Scent και ανακατεύουμε. Αλείφουμε το ψάρι με ελαιόλαδο και ρίχνουμε το μείγμα εσωτερικά και εξωτερικά του ψαριού. Το ψήνουμε στην ψησταριά ή το grill, γυρνώντας το μόνο μία φορά. Ο μέσος χρόνος ψησίματος είναι περίπου 10 λεπτά για κάθε μισό κιλό. Μόλις ψηθεί, το περιχύνουμε με λαδολέμονο και το σερβίρουμε ζεστό.
Καλή επιτυχία!
Off