Σάλτσα Ντομάτας
Διαλέγουμε 2-3 ώριμες σφικτές ντομάτες (περίπου 1/2 κιλό) και τις πλένουμε πολύ καλά.
Τις τρίβουμε στον τρίφτη της ντομάτας ή στο multi, αφού βγάλουμε όσα σπόρια γίνεται και τοποθετούμε τον πολτό σε ένα βαθύ πιάτο. Στη συνέχεια βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε 4 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο, ένα μέτριο κρεμίδι τριμένο στον τρίφτη της ντομάτας ή στο multi, αλάτι (1/2 κουταλάκι της σούπας), πιπέρι και
το περιεχόμενου του DoIt Like the Greeks Βασιλικός
Αφού τσιγαρίσουμε το κρεμίδι και τα υπόλοιπα υλικά για 2 λεπτά περίπου, ρίχνουμε τον πολτό της ντομάτας στο τηγάνι και ανεβάζουμε την θερμοκρασία. Μόλις αρχίσει ο βρασμός, χαμηλώνουμε σε μέτρια τη θερμοκρασία για 4 λεπτά. Η σάλτσα μας είναι έτοιμη για σερβίρισμα…
Καλή σας όρεξη !!!
Off